Inschrijving De 24 Uur van Deventer

De inschrijving voor De 24 Uur van Deventer, De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur van Deventer, die plaatsvinden op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli a.s., is mogelijk vanaf dinsdag 3 april a.s.

Ook voor familie en aanhang een prachtige gelegenheid om naar de mooie stad Deventer te komen, omdat in datzelfde weekend het internationaal vermaarde evenement Deventer Op Stelten plaatsvindt met acts uit de hele wereld.

De 24 Uur van Deventer begint om 14:00 uur op zaterdag 7 juli. Datzelfde geldt voor de start van De Andere Zes Uur van Deventer. De 12 Uur van Deventer begint om 22:00 uur ook op zaterdag 7 juli a.s.

Aan De 24 Uur van Deventer zal tevens het Nationaal kampioenschap 24 uur verbonden zijn. Na het trieste bericht dat in Steenbergen dit jaar geen ultrawedstrijd georganiseerd wordt en de 12 uur van Den Haag al een paar edities van de agenda is, zijn De 24 Uur van Deventer en De 12 Uur van Deventer helaas nog de enige wedstrijden in z’n soort in Nederland.

Genoeg redenen dus om op 7 en 8 juli a.s. in Deventer aan de start te staan.