Afstanden

De drie onderdelen zijn:

· De 24 Uur van Deventer – zaterdag 7 juli om 14:00 uur

· De 12 Uur van Deventer – zaterdag 7 juli om 21:00 uur

· De Andere Zes Uur van Deventer – zaterdag 7 juli om 14:00 uur

De wielerbaan Keizerslanden is volledig vlak en geasfalteerd en heeft een totale lengte van 1295 meter. Voor aanvang van De 24 Uur van Deventer zal de afstand nogmaals officieel opgemeten worden, zodat deze afstand opnieuw gecertificeerd is.

parcours wielerbaan

Voor de tijd- c.q. afstandsregistratie wordt gebruikt gemaakt van een tijdregistratiesysteem met startnummers waarin de chip verwerkt zit.

De 24 Uur van Deventer, De 12 Uur van Deventer en De Andere Zes Uur van Deventer kennen geen leeftijdsklassen d.w.z. dat alle wedstrijden worden gelopen in één klassement met dien verstande dat er wel separate klassementen zijn voor mannen en vrouwen. Voor alle klassementen geldt dat er prijzen zijn in de vorm van bekers en prijzen in natura voor de nummers 1 tot en met 3.

Voor iedere finisher op zijn of haar discipline wacht een fraaie herinneringsmedaille aan de finish.

verzorgingspost

De door de organisatie verstrekte verzorging voorziet o.a. in koffie, thee, bouillon, cola, water, sportdrank, sinaasappels, bananen, chocola, yoghurt, notenmelange, energierepen enz.

Het clubhuis van AV Daventria 1906 is op zaterdag 7 juli a.s. vanaf 12:00 uur geopend. Het adres voor de navigatie is: Borgelerdijk 2 – 7415 ZN DEVENTER.

Startnummers en andere zaken liggen daar klaar voor iedere deelnemer.